ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ρουμελιώτης-Τεχνική Εταιρία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής από το 1980. Το αντικείμενο είναι μελέτη επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, τα οποία είναι κατοικίες αλλά και επαγγελματικοί χώροι. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε επεκταθεί και σε ανακαινίσεις κατοικιών με έμφαση στην ενεργειακή αναβάθμισή τους.

Η αύξηση των τιμών των καυσίμων παράλληλα με την οικονομική ύφεση στην χώρα μας έχει σαν αποτέλεσμα όλοι μας να κάνουμε προσπάθειες εξοικονόμησης ενέργειας στην καθημερινή μας ζωή, κάτι που λίγα χρόνια πριν μας ήταν δυστυχώς άγνωστο. Παρόλα αυτά θεωρώ πως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πια  τη σημαντικότητα της εξοικονόμησης ενέργειας και όλοι θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να την επιτύχουμε.

Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της κατασκευής μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε λύσεις σε μεγάλη γκάμα κατασκευαστικών θεμάτων που μπορεί να απαιτήσει από εμάς ο πελάτης.

Τα καινούργια μας σπίτια έχουν υψηλή ενεργειακή κατάταξη και σε όλα μας τα έργα στόχος μας είναι η τεχνογνωσία και η συνεχόμενη αναβάθμιση των κατασκευών μας.

Είναι λογικό στην παρούσα οικονομική κατάσταση το βασικό κριτήριο αγοράς μιας κατοικίας να είναι μόνο η τιμή. Αυτό όμως δεν αντικατοπτρίζει και τα πραγματικά λειτουργικά έξοδα μιας κατοικίας. Εδώ λοιπόν έρχονται με τη σειρά τους κατοικίες με αναβαθμισμένες ενεργειακές λύσεις που μακροπρόθεσμα θα εξοικονομήσουν χρήματα. Πρέπει λοιπόν πια ο μελλοντικός αγοραστής πριν πάρει την τελική απόφαση να έχει συνυπολογίσει όλους αυτούς τους παράγοντες και όχι μόνο την αρχική τιμή αγοράς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο